Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)I Norge har vi spist vafler i flere hundre år, og det er ikke til å legge skjul på at vi nordmenn er svake for lukten av nystekte vaffelhjerter.
Noen liker vaffelen best slik vi har vært vant til å få den servert hos bestemødre fra vi var små: Med nyrørt jordbærsyltetøy og rømme, eller brunost.
Mens stadig flere av oss tar vaffelkosen ett steg videre med sunne havrevafler, grønne spinatvafler, mettende middagsvafler eller søte oreovafler.
Sjekk oppskriftene fra Melange: Slik spiser du vafler hele dagen
Er du en fargerik person som prøver nye oppskrifter? Eller den tradisjonsrike typen som helst vil ha klassikeren med rømme og syltetøy?
Det finnes utallige vaffelvarianter der ute, men vet du egentlig hvilken vaffel som passer deg best?
Med gode tips og oppskrifter kan du faktisk spise vafler til alle dagens måltider.
Les også: Trikset som gir sprø vafler
Bananvafler
Se oppskrift